Details

Sydney pelüş ofis koltuğunda arkasına yaslanmış, telefonunda gezinirken şımarık meme uçları ipek bluzunun ince kumaşından dışarı fırlamıştı. Paige saatlerdir evde değildi ve çocuklar hâlâ okuldayken Sydney evi temizlemek ve akşam yemeğini hazırlamakla görevlendirilmişti.

Nankör bir işti ama Sydney bunu seviyordu. Kendi işinin patronu olmanın özgürlüğü, tabuların heyecanı ve Paige gibi çarpıcı biri için çalışmanın getirdiği cinsel yük.

Paige en başından beri rüya gibi bir işverendi. Genç, başarılı ve inanılmaz derecede çekici olan Paige, Sydney’i ilk görüşmelerinin ardından hemen işe almıştı. Sydney, Paige’in vahşi yönü hakkında uyarılmış olsa da, bu kadar çabuk içine çekileceğini hiç tahmin etmemişti.

Her şey basit bir istekle başlamıştı. Paige, Sydney’den özel laboratuvarındaki bir “projede” kendisine yardım etmesini istemişti ve Sydney bunu bilmeden önce patronunun önünde çırılçıplak duruyordu, vücudu beklentiyle titriyordu.

Paige ilk başta nazik davranmış, Sydney’e deneyin adımları boyunca şefkatli bir dokunuş ve yatıştırıcı bir sesle rehberlik etmişti. Ancak dakikalar geçtikçe aralarındaki cinsel gerilim artmış, Sydney’in düşünebildiği tek şey bu olmuştu.

Ve sonra, tam da damarlarında dolaşan arzuya teslim olmak üzereyken, Paige geri çekilmiş ve Sydney’i daha fazlasını ister halde bırakmıştı.

“Henüz değil,” diye fısıldadı Paige, nefesi Sydney’in kulağına sıcak bir şekilde çarpıyordu. “Doğru anı beklemeliyiz.”

Ve böylece Sydney bekledi, vücudu ihtiyaçtan ağrıyordu, Paige her geçen saat onu kızdırmaya ve kışkırtmaya devam etti. Ama şimdi, ofis koltuğunda otururken, zihni karşılaşmalarının anılarında dolaşırken, Sydney zamanın geldiğini biliyordu.

Ayağa kalktı, laboratuvarın kapısına doğru ilerlerken bacakları titriyordu. İçeriden gelen Paige’in alçak ve boğucu sesini duyabiliyordu ve hazır olduğunu biliyordu.

Kapıyı iterek açtı, içeri adım atarken gözleri Paige’inkilere kilitlenmişti. Paige büyük bir makinenin önünde duruyordu, vücudu çıplaktı ve terden parlıyordu. Sydney içeri girdiğinde başını kaldırdı, yüzüne hınzır bir gülümseme yayıldı.

“Görüyorum ki hazırsın,” dedi, sesi alçak ve baştan çıkarıcıydı.

Sydney başını salladı, Paige ona yaklaşırken kalbi hızla çarpıyordu. Paige’in vücudundan yayılan ısıyı hissedebiliyordu ve hayatının yolculuğuna çıkacağını biliyordu.

Paige elini uzattı, parmakları Sydney’in kolunda bir çizgi çizdi. Sydney titredi, Paige’in dokunuşu içinden zevk dalgaları gönderirken vücudu beklentiyle titriyordu.

“Ben de bu anı bekliyordum,” diye fısıldadı Paige, dudakları Sydney’in kulağına değerken.

Sydney inledi, vücudu Paige’in dokunuşu altında eriyordu. Karşı koyacak gücü olmadığını biliyordu ve karşı koymak da istemiyordu. Paige’i, her şeyini istiyordu ve gelmekte olduğunu bildiği zevke kendini teslim etmeye hazırdı.

Paige’in parmakları Sydney’in vücudunu keşfetmeye devam ediyor, teninde ateşten bir yol izliyordu. Sydney gözlerini kapattı, Paige’in dokunuşu onu daha da yükseğe çıkarırken nefesi kesik kesik geliyordu.

Ve sonra, Sydney daha fazla dayanamayacağını düşünürken, Paige’in parmakları klitorisini buldu ve patladı, vücudu orgazmının gücüyle titriyordu.

Paige vazgeçmedi, Sydney tekrar tekrar boşalırken parmakları sihirlerini yapmaya devam etti, ta ki titreyen bir zevk karmaşası olana kadar.

Ve sonra, Sydney tam tükendiğini düşünürken, Paige onu kendine çekti, dudakları Sydney’inkileri tutkulu bir öpücükle buldu. Sydney öpücüğün içinde eridi, vücudu damarlarında dolaşan zevke teslim oldu.

Makine etraflarında vızıldayıp dururken, tutkulu bir kucaklaşmaya kilitlenmiş bir şekilde orada durdular. Sydney gelecekte ne olacağını bilmiyordu ama kesin olan bir şey vardı. Paige’in onun için sakladığı her şeye hazırdı.

Leave a Reply

Your email address will not be published.