Details

Ahmet ve Hatice yeni evlenmişlerdi. Hatice, zeytin rengi teni ve her erkeği çıldırtacak kıvrımlarıyla şehvetli bir esmerdi. Ahmet ise genç ve atletik bir adamdı ve 8 inçlik bir siki vardı.

Ahmet Hatice’yle sevişmeyi çok seviyordu ve Hatice de bunun her dakikasından zevk alıyordu. Ahmet Hatice’ye kendisini bir tanrıça gibi hissettiriyor, Hatice de Ahmet’e kendisini bir kral gibi hissettiriyordu.
Bir gün Ahmet ve Hatice tropik bir adaya tatile gitmeye karar verdiler. Bu geziyi aylardır planlıyorlardı ve sonunda sahilde dinlenebilecekleri ve birbirlerinin arkadaşlığının tadını çıkarabilecekleri için heyecanlıydılar.

Adadaki ilk günlerinde, Ahmet ve Hatice yerel bölgeyi keşfetmeye karar verdiler. Sahil boyunca yürüdüler, tenlerindeki sıcak güneşin ve kıyıya vuran dalgaların sesinin tadını çıkardılar. Yüksek kayalıklar ve yemyeşil bir alanla çevrili tenha bir koya rastladılar. Koy gözden uzaktı ve kendilerine ait diyebilecekleri özel bir yer bulduklarını biliyorlardı.

Ahmet ve Hatice kristal berraklığındaki suda yüzmeye karar verdiler. El ele tutuşup gülerek daha derin sulara doğru yüzdüler. Hatice bacaklarını Ahmet’in beline doladı, Ahmet de Hatice’yi kendine çekti. Vücutlarını birbirine bastırarak tutkuyla öpüşmeye başladılar.

Ahmet’in elleri Hatice’nin vücudunun her yerinde dolaşmaya başladı. Göğüslerini avuçladı, ellerinde ağırlıklarını hissetti. Meme uçlarını sıkıyor, Hatice’nin ağzının içinde inlemesine neden oluyordu. Hatice’nin elleri de Ahmet’in vücudunu keşfediyordu. Parmaklarını Ahmet’in saçlarında, göğsünde ve sertleşmiş sikinin üzerinde gezdirdi.

Ahmet ve Hatice yüzerek kıyıya geri döndüler, vücutları hala sarmaş dolaştı. Kumların üzerine uzandılar, vücutları sudan parlıyordu. Ahmet Hatice’nin boynunu öpmeye başladı ve göğüslerine doğru ilerledi. Hatice’nin meme uçlarını emerek sertleşmelerini sağladı. Hatice zevkle inleyerek sırtını dikleştirdi.

Ahmet’in eli Hatice’nin amına doğru indi. Klitorisini ovmaya başladı, onu ıslattı. Hatice bacaklarını daha geniş açarak onu içeri davet etti. Ahmet önce bir, sonra iki parmağını Hatice’nin amına soktu. Parmaklarıyla onu sikmeye başladı ve Hatice’nin daha yüksek sesle inlemesine neden oldu.

Hatice daha fazla dayanamadı. Ahmet’in içine girmesine ihtiyacı vardı. Ahmet’i sırt üstü yatırdı ve üzerine oturdu. Ahmet’in sikini amının içine doğru yönlendirdi ve hepsini içine aldı. Ona binmeye başladı, kalçalarını onunkilere sürtüyordu. Ahmet, Hatice’nin kalçalarını tutarak aşağı yukarı hareket etmesine yardımcı oldu.

Ahmet ve Hatice birbirlerini hayvanlar gibi beceriyor, vücutları ritimle hareket ediyordu. Kendi dünyalarında kaybolmuşlardı, birbirlerinden başka hiçbir şey umurlarında değildi. Hatice eğildi, göğüsleri Ahmet’in göğsüne bastırıyordu. Onu derinden öpmeye başladı, dilleri iç içe geçmişti.

Ahmet, Hatice’nin amının sikinin etrafında sıkılaştığını hissetti. Hatice’nin boşalmak üzere olduğunu biliyordu. Daha sert ve daha derin itmeye başladı, Hatice’nin daha yüksek sesle inlemesine neden oldu. Başını geriye attı, vücudu zevkten titriyordu. Ahmet, Hatice’nin sularının sikinden aşağı aktığını ve onu kapladığını hissetti.

Hatice Ahmet’in göğsüne yığıldı, nefesi kesilmişti. Ahmet kollarını Hatice’nin etrafına doladı ve onu kendine yakın tuttu. Bir süre öylece yattılar, sevişmelerinin ardından gelen ışıltının tadını çıkardılar.

Ahmet ve Hatice giyinip otellerine geri döndüler. Gülümsüyor ve el ele tutuşuyorlardı, hala sevişmelerinin ardından gelen ışıltının tadını çıkarıyorlardı. Bunun aşk hikâyelerinin sadece başlangıcı olduğunu biliyorlardı ve gelecekte onları nelerin beklediğini görmek için sabırsızlanıyorlardı.

Ahmet ve Hatice’nin sahildeki sevişmeleri her ikisi için de unutulmaz bir deneyimdi. O günü ve paylaştıkları tutkuyu asla unutmayacaklarını biliyorlardı. Kendileri olabilecekleri ve herhangi bir yargılama olmadan birbirlerinin arkadaşlığından keyif alabilecekleri özel bir yer bulmuşlardı. Özel bir şeye sahip olduklarını biliyorlardı ve buna değer veriyorlardı.

Otellerine geri dönerken, Ahmet ve Hatice ellerini birbirlerinden uzak tutamıyorlardı. Birkaç dakikada bir durup öpüşüyor ve birbirlerine dokunuyorlardı. Odalarına dönmek ve sahilde başladıkları şeye devam etmek için sabırsızlandıklarını biliyorlardı.

Nihayet odalarına döndüklerinde, Ahmet ve Hatice kıyafetlerini üzerlerinde tutamadılar. Her anın tadını çıkararak birbirlerini yavaşça soydular. Yatağa uzandılar, vücutları sarmaş dolaştı. Ahmet, Hatice’nin boynunu öpmeye başladı ve göğüslerine doğru ilerledi. Hatice’nin meme uçlarını emerek sertleşmelerini sağladı. Hatice zevkle inleyerek sırtını dikleştirdi.

Ahmet’in eli Hatice’nin amına doğru indi. Klitorisini ovmaya başladı, onu ıslattı. Hatice bacaklarını daha geniş açarak onu içeri davet etti. Ahmet önce bir, sonra iki parmağını Hatice’nin amına soktu. Parmaklarıyla onu sikmeye başladı ve Hatice’nin daha yüksek sesle inlemesine neden oldu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.